Stomatologie generală, implantologie, parodontologie
Stomatologie generală, implantologie, parodontologie

Despre Noi

Servicii stomatologice de cea mai bună calitate. Acesta a fost gândul cu care am pornit la drum în 1991, când am deschis unul dintre primele cabinete private de medicină dentară din Brașov.

              Ca pe orice drum, au existat suișuri și coborâșuri, cu atât mai mult cu cât în acea perioadă sectorul privat era abia la început.

              Nu a fost simplu, însă pasiunea extraordinară pentru stomatologie și dorința de a oferi servicii de o foarte bună calitate într-o societate în care acestea erau destul de greu de realizat, ne-a ajutat să continuăm și să ne perfecționăm constant.

              În 25 de ani de activitate am acumulat o experiență vastă în aproape toate domeniile ce țin de medicina dentară, de la stomatologia generală şi infantilă până la parodontologie și implantologie.

              Experiența practică a fost dublată de-a lungul timpului de participări la diverse cursuri de specializare și congrese atât naționale cât și internaționale, participări ce vor continua și în viitor, considerând că cea mai importantă modalitate prin care vom putea oferi în continuare servicii de calitate pacientilor noștri este de a ne asigura de continua pregătire profesională a echipei noastre.

Respectul față de pacienți, pasiunea cu care ne desfășurăm activitatea și nu în ultimul rând existența de peste 25 de ani în peisajul stomatologiei Brașovene ne recomandă ca fiind o echipa de profesioniști, al cărei scop este să ofere servicii stomatologice variate la cel mai înalt nivel calitativ.

Echipa:

  • Dr. Vásárhlyi Moise

                  Medic Primar stomatolog, competenta in Parodontologie si Implantologie

  • Dr. Vásárhelyi Andrei-Traian

                  Medic stomatolog

  • Asist. Vásárhelyi Roxana
  • Asist. Hiruta Cătălina

Clinica noastră

Formular de contact

    Prin apăsarea butonului "Trimite" vă declarați consimțământul față de politica noastrâ de confidențialitate.

    X
    Contacează-ne!